Kværndrup Børnehave

Kværndrup Børnehave er lys og rummelig og er bygget til 40 børn.


Børnehaven har to lyse stuer hvor den ene er det kreative rum med perler, farver osv, og den anden er med spil og bøger. Børnehaven er indrettet med bl.a. gamle sofaer for at give en stemning af hjemlig hygge og heri ses ofte Mai-Britt eller Dorte med en god bog og et væld af læseglade børn omkring sig.

I børnehøjde findes en masse spil, papir, sakse, lim, glimmer, farver, perler og hvad et lille børnehavebarn ellers har brug for af udfordringer.

Vi har en dejlig stor og spændende naturlegeplads med gode huler og gemmesteder.

Vi har højbede med blomster og grøntsager, bålplads med tilhørende spisepladser og en shelter til at hygge i. Vi har en kæmpe hængekøje, gynger, sandkasser, udendørs musikinstrumenter, fire legehuse og en stor "rullepølse" som man kan snurre rundt i med sine venner.

Herudover er der flere små rum:

Et af rummene kaldes "Dukkekrogen", her er der dukker, køkkengrej og sofa m.m.

"Klodserummet" er rummet, hvor der bygges veje, togbaner, slotte og fængsler der beboes af drager, krigere og andet godtfolk.

I "Musikrummet" finder man masser af sjovt udklædningstøj og en fantastisk scene med et kæmpestort dansespejl overfor - og naturligvis et musikanlæg.


I kælderen er der et stort tumle/puderum, hvor børnene kan bygge huler og slotte - kun fantasien sætter grænser. På væggene er der sjove spejle, der kan gøre dig tyk eller tynd.


Derudover har vi et dejligt køkken med plads til morgenmadsspisning og hygge. De børn der har brug for lidt formiddagsmad tager madkassen herud, eller spiser af den frugt der, hver dag, skæres ud til børnene til selvbetjening.